Ny vår, nya förhoppningar

Nu, äntligen är den här. Våren!

Okej, jag håller med, med flera dm snö utanför fönstret ser det inte ut som om våren är här riktigt än. Men det känns, känns i luften och syns på ljuset. Och det hörs på fåglarna. Det finns inte mycket som slår känslan av att nu, äntligen är det vår. Snart har snön försvunnit, det blir varmare och sen kommer sommaren och sommarlovet.

Det är inte utan orsak att man längtar till våren. Bara tanken på att kunna lägga bort alla vinterkläder, jackorna, vantarna, halsdukarna, skorna, mössorna, får mig att  hoppa upp och ner av glädje. Jag älskar vintern, i två månader. Sedan kan den gärna få försvinna, så att våren får ta vid.

Den här våren kommer bli bättre än den förra, förra året hände så otroligt mycket jobbiga saker, men också bra. Bra, som att jag hade så fruktansvärt kul med mina två kompisar. Det var vi som flummade, skrattade mest. Det var grymt skönt att ha dom när allt annat hände. Allt jobbigt, som jag försöker förtränga. Och ändå kan jag inte det, för det gjorde mig till en starkade människa, den jag är idag.  Men i år, blir det bättre. Allt jobbigt hände förra året, nu händer allt bra. Hoppas jag i alla fall. I år har jag också fler folk som kan göra allt roligt, alla glada, galna Timeare som utgör mitt andningshål.  Och naturligtvis, de som fanns där i fjol finns nu också.

Våren gör mig hoppfull, jag vågar tro mycket mer på att allt bara kan bli bättre och bättre. Annorlunda.

Gratismode.se

Kikade runt lite på olika bloggar och hittade på så sätt till sidan Gratismode.se. Enligt mig, verkar det vara en riktigt bra sida, där man samlar poäng som man sedan kan shoppa för. Är väl inte sådär hundra insatt i hur det funkar än, men skam den som ger sig!  Sidan är i alla fall bra, det ska bara till att jag orkar använda den. Samlar poäng var det, skitenkelt, det finns länkar på sidan till andra sidor där man, gratis, blir medlem och får poäng. Sen kan man göra andra saker också, men ja, det får ni läsa om själva.

Registera er på länken här, så får ni 50 poäng redan från början



Haha, det var lite reklam för det. Idag ska jag träffa en människa jag inte träffat på ett tag. Det ska bli skoj. Shiet, jag har inte koll på något alls längre..men ja, det löser sig kanske någon gång. Jag får be om hjälp.

Hemma igen

Jepps, så var man hemma från sitt happy place igen då.  I samma stund som jag satte mig i bilen för att åka hem kände jag för att skrika: Nej, nej nej. Jag ville verkligen inte åka hem.

När jag är där i mitt Happy place, kan jag som sagt hålla sams med min familj.  Vi var där i 5 dagar, och jag skrek inte på dem en enda gång. Hurra för mig.  Varför kan det inte vara så här hemma också?

Haha, det var skoj däruppe. Lite skidor, mkt pulka och lite snöbollskrig. Det var mycket snö, vilket gjorde mig glad. Här hemma är jag trött på snö, däruppe passar det in.

Halva lovet har typ gått, känns det som. Om någon frågar vad jag gjort, kommer jag bara kunna säga en sak. Sovit. Jag tror jag har slagit rekord i att sova, personligt rekord då. Jag undrar lite över hur jag kunnat sova så mycket, men det är väl för att jag tagit ut all energi i skolan och nu typ tog allt slut. Jag har faktiskt känt mig lite halvdöd, men nu är det bättre, jag har ju faktiskt sovit en hel del.

Idag ska jag..skriva tror jag. Borde plugga matte också, men det får nog vänta några dagar.  Idag blir nog en sån där dag då jag borde göra massa saker, men bara sitter och stirrar rakt fram.  Fast skriva brukar gå bra. Om nu inspirationen uppenbarar sig, förstås.


Sist lite bilder från mitt happy place^^

Den så kallade snögubben..



Happy Place

Sportlov, hurray!
Det behövs, jag hade inte pallat att gå upp tidigt, åka buss, vara i skolan flera timmar, åka buss hem, plugga osv i många dagar till. Frågan är bara vad jag har för slags liv när jag alla timmar jag brukar vara i skolan blir lediga?

De första dagarna är fixade, imorrn åker jag och family till mitt favoritställe. Våran stuga. Jag tänker fortsätta säga stuga, oavsett vad alla andra tkr. Bara för att det huset är en gammal skola..och därför rätt stort..

Iaf, är det stället mitt happy place.  Det är jobbigt att åka dit, eftersom man lämnar alla möjlgiheter att kommunicera med omvärlden bakom sig, men herregud vad underbart när man är där. Det går inte att beskriva, men jag älskar helt enkelt att vara där. Inte bara huset jag älskar, utan hela omgivningen. Mitt happy place ger mig en paus från allt som händer här hemma, så att jag orkar ta itu med det när jag kommer hem. Det är omöjligt att gå omkring och oroa sig däruppe, man bara är. Och när man kommer hem så har man ork att göra alla de där jobbiga sakerna igen. Eller ta sig igenom jobbiga perioder i ens liv.

Mitt happy place, är underbart. Och imorrn åker jag dit, och kommer hem på tisdag eller onsdag. Som alla nog fattar, längtar jag något grymt efter att komma dit. Jag vill bort. Bort från allt som snurrar runt i min skalle just nu. Ta en paus, tänka efter lite.  Och ha kul, förstås. På mitt happy place kan jag hålla sams med min family, dessutom. Då kan jag knyta ihop lite av den där kontakten jag förstör så här hemma, när jag är förbannad och jobbig. 

I skolan idag var alla utom jag flumm, kändes det som. Det är tur att mitt naturliga tillstånd är att vara lite flumm, för då orkar jag ändå skratta lite med det flummiga folket. Annars ville jag mest hem och sova..jag tror inte jag kmr ihåg ett skit av vad vi gjorde idag..jag kmr ihåg..lite flumm från lunchen, ungefär.

- Varför kan en hjort inte ångra sig?
- Gjort är gjort!

Jag har så sjukt dålig humor, att den blir kul.

Tröstmuffins

Todays största event var helt klart Fysikprovet. Har laddat ngt så grymt hela veckan för det, för jag helt enkelt måste fixa det. Annars får jag nog Ig i betyg..eftersom jag inte klarade det förra.  Och så gick det skit.

Glömt, borta, överstruket, försvunnet. Provet finns inte mer, minnet av det är borta.

Angie följde med mig hem efter skolan. Det var riktigt skojsigt. Blev lite besviken bara eftersom hon är van att åka länsbuss länge, så jag kunde inte reta henne för det. Annars är det så kul att se folk första gången de åker länsbuss, speciellt när de åker de en längre stund också. Då har jag kul.  För jag älskar ju att reta och driva med folk.

Kittlade Rust idag, riktigt ordentligt. Det var skoj, för hon skrek..fast, nu ska hon hämnas. Det är inte lika kul, men jag tror att jag kommer överleva, frågan är bara på vilket sätt.

Iaf så gjorde jag och Angie tröstmuffins när vi kom hem till mig. De skulle vi göra om det gick skit i skolan, annars skulle vi göra happymuffins. Nu blev det tröstmuffins. Dom blev mycket goda, med chokladbitar i.  Imorrn ska vi äta upp de vi inte orkade idag.

"Han är killen med DET leendet och DEN kroppen..."  Dagens roligaste, efter svenska lektionen som bara handlade om vem som dog mest av skratt.

Me Like Tröstmuffins <3

Det bästa

Korre: Jaha, och varför är du sen då?
Kamelen:...
Korre: Har du kört på en ek-korre kanske? :O
Kamelen:..

Lätt det roligaste idag, som ändå varit en grymt rolig dag.

Watch out

Watch out, here comes the bitches.

Jo, det är väl ungefär så det är med mej och Angie idag.  Ingen av oss har en speciellt bra dag, så vi umgås mest med varann.  Tur är nog det för alla andra. Angie är mest sur, jag är mest nere. Tillsammans, är vi det perfekta paret som man bör akta sig för.

Det har hänt en bra sak idag. Förutom att Angie får mej att må bättre. Det var att jag klarade ITOP provet betydligt bättre än jag förväntat mig.

Annars är allt skit. Helst av allt skulle jag vilja åka hem ,lägga mig och bara grina. Men, det är ju inte riktigt jag, kanske. Att bara bryta ihop sådär. Men ja, det är tur att Angie finns, annars hade jag nog fan inte pallat att inte bryta ihop idag. Det är illa, mitt humör.

Nu ska jag göra ljud. Inte kul när man inte är glad. Fan också. 

Walk away


Orkar inte med all skit just nu, det blir bara för mycket.  Skolan funkar, skolan är mitt andningshål just nu.

Där är jag glad, för när jag är i skolan slipper jag undan det jobbigaste ett tag. 
Nere i en svacka just nu, tror jag. Allt är mycket jobbigare än vanligt och helst av allt skulle jag bara vilja lämna allt och gå.Men jag antar att det inte går.

Dessutom har jag ont i min tumme. Verkar som att den har gått och blivit stukad. Jag vet exakt när det hände, men jag fattar inte hur den kunde bli stukad. Det är ett mysterium för mig, ett mysterium som jag stör mig på eftersom jag inte kan använda min tumme.  Nu gör det inte speciellt ont, men ja..det är ju inte världens bästa sak att använda en stukad tumme precis som vanligt.

Färgat håret har jag också gjort. Tonat heter det väl egentligen, men jag säger färgat. Blev väl inte så himla nöjd, enligt mig syns det inte speciellt mycket. Får väl se vad folk säger i skolan imorrn, jag brukar ju kunna acceptera saker bättre om någon säger att de gillar det.
Ha, vilken typisk människa och tjej jag är när jag säger så. Som bryr sig en hel del om vad folk tycker om en.  Usch för det, skärpning Camilla. 

Usch, imorrn kommer bli en jobbig dag. Jag vet exakt varför, men det hjälper inte.  Får väl hoppas att Ipoden har tillräckligt med batteri så att jag kan  musika mig till lite bättre humör. 

Alla hjärtans dag


Jag ångrar det med hela mitt hjärta.
Ångrar alla ord jag inte sa, alla saker jag inte gjorde.
Och nu är det försent, för alltid försent.
Orden jag inte hann säga, rinner ur mig som vatten nu när du inte kan höra
Nu när du inte kan förlåta, försöka förstå.
Och ändå står jag här och säger dem

Det är tack vare en underbar person som jag skriver så pass mycket som jag gör. Utan alla hennes fina kommentarer, skulle jag nog inte tro på att det är bra. Att få någon att börja gråta av något man skriver, det är stort.  Det är svårt att beskriva känslan, men man blir så oerhört stolt och glad för att någon blir så fångad av det man skriver. Det är nog något av det bästa beröm jag kan få. För då vet jag att jag har lyckats med att beröra i alla fall en människa.

Det som står ovan, skrev jag ihop för en liten stund sedan. Fritt att tolka för alla, min egen tolkning håller jag för mig själv.

Today är det den 14 februari. Det är dagen då förälskade tonåringar köper gosedjur, choklad och rosor till sin pojk/flickvän. Det är alla hjärtans dag. 

Enligt mej, en av de mest överskattade dagarna som finns. Visst, fint att folk får fira att de är kära och allt det där, men måste man ha en speciell dag för det? En dag som bara går ut på att alla handlare ska tjäna pengar på att folk ska visa sin kärlek till varandra. Huh, det är en överskattad dag. Ta bara i skolan igår, vartenda skåp, och jag menar vartenda skåp, som hade lås, hade fått en rosa, hjärtformad lapp där det stod något vänligt på. Orka lägga ut tid och pengar på något sånt.  Men visst, låt alla förälskade par fira, men snälla, slopa alla överdrivna saker. 

Jag vill ha muffins!

Shit, jag har insett att jag typ alltid börjar skriva likadant, eller ja, det innehåller typ samma grejs hela tiden. Jobbigt!

En massa haha, och flumm, och annat "vanligt." Men, ja, kanske är bra så att folk känner igen mej i det som jag skriver, I guess.

Jag är väldigt lycklig just nu, för idag var jag inne i stan med Korre och då köpte jag jeansleggings, eller vad det nu heter. Helt underbart sköna, så det var kärlek direkt. De har den där perfekta ljusblå färgen, dessutom.  Annan sak som gör mej lycklig, är att jag och Korre nu, äntligen, har tagit tag i oss själva och blivit medlemmar på Sats. Så nu blir det till att träna.  Det är bra att Korre är med, annars skulle jag aldrig orka fortsätta, då skulle jag förmodligen gå dit ungefär 3 ggr, och sen aldrig mer. Nu kommer det bli fler, som tur är.

Alla går runt och äter på massa chokladgrejs idag känns det som. I skolan hörde jag rykten om kladdkaka, tyckte jag såg en, läser att folk äter muffins och ja, massa fler folk som knarkar choklad. Jag vill också ha choklad. Allra helst muffins, eller kladdkaka, eller ngt annat sådant gott. Men då måste jag göra det själv, och det orkar jag inte. Lite lat är jag, men det är ju bara jag som får lida för det.

Skolnytt: Haha, det här var ngt annorlunda, så här kan jag börja skriva ju!
Såg på musikal idag, den var oväntat bra. Inte oväntat bra som i fantastiskt, underbart bra, men oväntat bra som att den var betydligt bättre än jag förväntade mig. Den här hade faktiskt en handling, och bra låtar dessutom. Annars gjorde vi inte mycket, ett mystest i matten som jag försöker förtränga. Faktum är att jag inte kommer ihåg vad jag gjort på det. När vi får tillbaka det kommer jag sitta som ett frågetecken och fundera på hur sjutton jag lyckades räkna fel på allt.

Enligt Rust och Maddox är jag nu ett IG barn. De gjorde ett prov till mig, och jag gick. 0 poäng av 30 möjliga. Beroende på hur jag svarade på frågorna.

Just nu är jag förbannad. På en viss person. Jag undrar när han kmr sluta göra mig sur? Det har gått ca. ett år sedan jag kunde säga att jag hållit sams med honom mer än 2 dagar. Jag väntar på dagen när jag kan säga det. Ska jag vara ärlig, vet jag inte om den någonsin kommer.
 
Långt inlägg idag, men jag ville/behövde skriva av mig lite. 

Rent allmänt sådär

Sitter just nu och leker lite i photoshop. Mycket underhållande, enligt mig. Det är meningen att det ska bli en header åt en kompis, men jag vet inte hur det blir. Får väl se om hon använder den sen, om inte annat så har jag lekt lite, och förhoppningsvis blivit bättre på phs. Övning ger ju som bekant färdighet.  Men än så länge verkar hon gilla den, hurray för det :D

Vi grejade med ljud i skolan idag. De första 10 minuterna vi fick leka själva var det kul, sen tröttnade jag.  Vikarien var inte mycket att hurra för, hans röst..herregud, jag trodde inte att jag skulle överleva att lyssna på den.  Men, de gjorde jag. Annars var han väl helt okej, förutom att han efter ett tag var noga med att berätta att han inte grejat med Audition på flera år..och att hans röst fortfarande var jobbig att lyssna på. Annars brukar jag inte ha så svårt för att lyssna på folk, oavsett röst. Men idag, nej, det funkade inte.

Annars rätt seg dag, en måndag helt enkelt. Det roligaste var nog när Korre försökte göra mig glad, och det slutade med att jag skadade henne. Haha, då blev jag glad, men det var mest för att det svullnade och shit, fast hon inte hade ont. Jag kanske ska berätta för folk att jag inte brukar gå runt och skada folk, men ibland händer det.

Fick precis höra meningen med livet av en kär vän. Det lät som en väldigt bra mening med livet, men jag vet inte riktigt om den passar in på mig.  Det vore ju rätt logiskt om alla har olika meningar med livet, eftersom alla är olika.  För annars när folk pratar om det, så låter det lite som att alla har samma mening med livet, men det kan väl inte stämma, eller?
Så, jag vet inte riktigt om jag vet min mening med livet, men jag får nog filura lite på det. Det vore ju rätt kul att veta det, liksom.

Imorrn blir det teater igen, hurray! Som det lät sist får vi nog reda på våra roller imorrn, det ska bli himla kul. Jag älskar att den teatern vi spelar, spelar vi bara upp för mindre barn. Dom är mycket roligare, för dom är allt mycket enklare och ja, allt det där som man säger om barn. Tror det kommer kännas mer levande, för barn är inte så dömande, utan tycker bara det är skitkul att se en berättelse spelas upp. Förhoppningsvis.

Wiieee

Idag är jag glad. Fast, jag brukar vara glad. I fredags berättade Korre varför jag bara kan gå från glad till förbannad och inget där emellan. När jag var liten, kom hon hem till mej och gjorde något med mitt huvud, så att förmågan att vara något annat än glad eller förbannad försvann. Det förklarar en hel del.  Fast inte varför jag är glad idag.

Haha, som om de skulle vara sant liksom, men ändå. Roligt var de då iaf. Nästan lika kul som våran, en person intar en dag föda...Nej, det är inte meningen att någon annan ska fatta. Det är rent flumm bara.

Today var jag iväg till ridskolan för första gången på aslänge. Fotade Sandra när hon red Arezzo, och sedan hade vi möte med US. Det är inte speciellt kul att fota i ridhus, pga hur kvaliten blir, men det blev bättre sen när vi gick ut. Haha, sen blev det aningens flumm på mötet, haha, åt absolut ingenting heller. Men skoj vare, inte så konstigt, eller hur?

Sist kommer världens bästa låt just nu, enligt mig.  Den får mej alltid att bli sådär glad som man blir av bra låtar, speciellt om man är på dåligt humör.

I should never think
 What's in your heart
 What's in our home

 But it's all i want
You'll learn to hate me
 But still call me baby
Oh, love
So call me by my name

And save your soul
Save your soul
Before you're too far gone
 Before nothing can be done

I've tried deciding when
She'll lie in the end I ain't got no fight in me
 In this whole damn world
 Tell you to hold off You choose to hold on
It's the one thing that I've known

Once I put my coat on
 I'm coming out in this all wrong
She's standing outside holding me Saying,
 'Oh, please
I'm in love
I'm in love'

Girl save your soul
Oh save your soul
Before you're too far gone
Before nothing can be done

Farliga bussar

Idag var inte riktigt min dag. I alla fall inte i början. För det första snöade det när jag skulle vänta på bussen, vilket gjorde att jag frös och blev blöt. Det är inte riktigt det jag gillar mest i världen. Och redan innan var jag småsur eftersom mitt hår såg ut som jag vet inte vad, även om jag bestämde mej för att inte bry mig så mycket om det.

Och när bussen väl kommer, håller den på att köra över mig!  Det är inte kul att se en buss sladda, och nästan ställa sig tvärsöver vägen mindre än fem meter ifrån dig. Och röra på sig dessutom..Jag trodde serisöst på att den antingen skulle åka in i mig eller göra något annat konstigt, dumt.

Det var inte det roligaste jag varit med om, kan man säga. Att sedan sitta på den där bussen i ca. 45 minuter..när den fortsätter att slira sig in mot stan..i såna stunder avskyr jag vinter. Annars är det mest is jag inte gillar med vinter, men idag var det allt. Allt som gör att det blir farligt och jobbigt att åka buss, framför allt.

Haha, min vänstra arm är full med roliga ord.  Angeliqa hade en bläckpenna, och jag var sur så hon fick skriva roliga ord så jag blev glad. Resultatet blev alla de namn jag kallas, plus de något osanna orden: Fysik är bäst.
Men glad blev jag av det iaf, och det är ju huvudsaken. Glad blir jag fortfarande när jag ser dom.

Bytt design också nu, vad tycks? Första gången jag har en egengjord header, så är lite stolt över mig själv för att jag lyckades. Alla tips som hjälpte mig finns på Designadinblogg.se.

Ledig

shit, det ordet kändes konstigt att skriva. Ledig. Jo, så klart menar jag ledig från plugg, men ändå. Det var ett tag sedan jag kunde säga att jag var det. Idag kan jag, för idag har jag inget att plugga på! Hurray!

Prov i dig.skapande och redovis. i svenskan idag. Gick väl sådär på båda, men antar att jag får vara nöjd.

Annars var det en lugn, skoj dag. Jag, Rust och Maddox gick till donken, där köpte jag Mcflurry. Det var gott, även om de var lite kallt att äta på vägen tillbaka till skolan. Sen, fick jag druvsocker av Rust, vilket inte var så bra för jag blev energiig då. Det i kombination med Mcflurry, inte bra. När jag suttit still hela engelskan, hoppade jag omkring i klassrummet efteråt.  Jaja, jag lär inte äta mer Mcflurry på ett tag, och inte druvsocker heller, så då händer det inte igen.

Ikväll blir det nog att se på film, ta det lugnt och njuta av att inte behöva plugga. Det kommer bli helt underbart.

Flashback

Jag tror fasen jag får panik på allt i skolan snart.  Det är grymt mycket att göra just nu, saker att lämna in, redovisningar, prov. Usch.  Det är i stunder som den här som jag undrar varför jag valde Time. Fast sen, så inser jag som så många gånger förr, att det roliga väger upp det jobbiga. Livet blir lite lättare i samma stund, och jag orkar, oftast, göra de där sakerna..Fast inte idag, känns de som.

Efter skolan kollade jag synen, för körkort. Wiieee! Själva grejen att göra de är inte så skoj, men snart får jag köra bil! Ska bara gå den där kursen...

Häromdan, när jag satt på en väldigt tråkig fysiklektion, fick jag världens flashback från nian. Det var skitläskigt, för jag funderade en stund på om jag verkligen var i rätt klassrum, med rätt klass. Typ såg mig omkring, fick syn på killarna längst fram och tyckte just då att det var helt fel. Vart var min gamla klass? Borde inte jag, just i den stunden, ha suttit i ett litet klassrum i Sannerud, och haft en fysiklektion med min gamla lärare där? Helt knäppt, men jag tyckte för några sekunder att jag såg min gamla klass där, alla timeare var främlingar och efter den lektionen skulle jag gå till lunchen med mina kompisar från Kil..Det som var mest läskigt, var att det kändes hundra procent äkta, och jag funderade verkligen på vad fan jag gjorde i det där klassrummet, med det folket. I nästa sekund, insåg jag att jag faktiskt skulle vara där, att det var time som satt där och hade lektion. Men de där korta sekunderna kändes det helt rätt att gå i nian fortfarande, fast sen kändes det ännu underbarare att upptäcka att jag faktiskt var på fysiklektion med timeare, istället.

Hoppas ni fattade något, mina tankar tar många gånger konstiga, långa vägar för att komma fram till en sak. Men iaf var det en riktigt läskig, konstig flashback.  Kanske undermedvetet längtar tillbaka dit? Fast..det har jag nog alltid trott varit omöjligt, det var så underbart att sluta nian och komma ifrån Sannerud så de finns inte. Så jag tror inte speciellt på det. Det var bara något konstigt, helt enkelt.

Imorrn är det eng redovisning som gäller. Jag, Maddox och Josefine 2x har om capitals. Får väl se hur det går, känns inte så lovande just nu eftersom jag inte kan ens hälften av texten. Så det blir till att plugga..det och en massa annan skit. Dessutom ska vi simma imorrn, hurray. Eller inte.

RSS 2.0